Informacje organizacyjne
Organizator: IGI FOOD LAW Sp. z o.o.
Data: 10-11-12 czerwca 2025 r.
Miejsce: Pałac Zdunowo, k. Warszawy
www.palaczdunowo.pl
Koszt uczestnictwa:
4960 PLN + VAT
(udział w warsztatach, materiały szkoleniowe, przerwy kawowe, 3 obiady, kolacja 11 czerwca)
Miejsca z noclegiem 6460 PLN + VAT
(udział w warsztatach, materiały szkoleniowe, przerwy kawowe, 3 obiady, kolacja 10 i 11 czerwca, nocleg ** 10/11 i 11/12 czerwca)
** nocleg w pokojach jedno lub dwuosobowych
– szczegóły należy ustalić z Koordynatorem XIV LSPŻ
RABATY (rabaty nie łączą się)
20% RABAT - zgłoszenie i wpłata do 28.03.2025 r.
40% RABAT - przedstawiciele inspekcji
KONTAKT i pytania:
Koordynator XIV LSPŻ
Ewelina Grzegorzewicz
biuro@igifoodlaw.com
+48 503 004 616
Kontakt mailowy z IGIFL:
igifoodlaw@igifoodlaw.com
Zgłoś udział