Rekomendacje i opinie

Letnia Szkoła Prawa Żywnościowego jest inicjatywą mającą już kilkuletnią tradycję w niezwykle umiejętnym łączeniu litery prawa z jej zastosowaniem w praktyce. Polscy i zagraniczni wykładowcy to wysokiej klasy specjaliści w dziedzinie prawa żywnościowego, którzy nie tylko przedstawiają zagadnienia prawne w zderzeniu z problemami, wynikającymi z wdrażania prawa, ale również dyskutują je z uczestnikami. Ten interaktywny profil jest wizytówką Szkoły i świadczy o jej unikatowym w Polsce charakterze. Polecam Letnią Szkołę Prawa Żywnościowego jako znakomicie zorganizowane przedsięwzięcie, rozwijające wiedzę i praktykę prawa żywnościowego.
Prof. Małgorzata Korzycka
Letnia Szkoła Prawa Żywnościowego jest bardzo dobrą okazją do poszerzenia swojej wiedzy z zakresu prawa żywnościowego. Szczególnie cenne jest to, że prelegentami są przede wszystkim osoby w praktyce stosujące przepisy prawa żywnościowego, prezentujące różne punkty widzenia, bowiem pośród prelegentów są przedstawiciele organów urzędowej kontroli żywności, osoby zajmujące się doradztwem podmiotom prywatnym działającym na rynku spożywczym oraz przedstawiciele nauki. Daje to możliwość nie tylko zapoznania się ze stanowiskami prezentowanymi przez różnych podmioty, ale poprzez aktywne uczestnictwo i wzajemną wymianę opinii i stanowisk, możliwe wzajemne zrozumienie się a nierzadko znalezienie konkretnych rozwiązań.
Letnią Szkołę Prawa Żywnościowego, uważam za cenną inicjatywę godną polecenia.
Prof. Paweł Wojciechowski

Opinie Uczestników

"Bardzo solidna porcja świeżej wiedzy, zaserwowana w przepiękny sposób – jaki tylko IGI Food Law potrafi"
"Cieszę się, że mogłam uczestniczyć w warsztatach. Było to jedno z najlepszych szkoleń w jakich brałam udział!"
"Chciałabym wyrazić moje ogromne zadowolenie i podziw związany z tak profesjonalnym przygotowaniem tegorocznej edycji. To był bardzo wartościowy czas"
„LSPŻ to szkolenie dla każdego kto chce poszerzać, uzupełniać i utrwalać wiedzę dotyczącą środków spożywczych. LSPŻ to ciekawi prelegenci (eksperci, pracownicy inspekcji i nadzoru), interesujące wykłady i szkolenia.”
"Profesjonalnie, intensywnie, piękne okoliczności przyrody"
"Dobra Marka! :-)"
„Świetny pomysł, proszę kontynuować! Możliwość poznania zarówno doradców z IGIFC jak i reprezentantów innych firm; możliwość wymiany doświadczeń”
„Rok prawa żywnościowego w tydzień.”
„Skondensowana wiedza przekazywana w krótkim czasie, wszechstronność wykładów, bardzo miła atmosfera, mili prowadzący, świetna lokalizacja.”
„Bardzo udane przedsięwzięcie dla osób zainteresowanych jakością żywności zarówno pod kątem technologicznym, jak i aspektem prawnym.”
„Profesjonalizm i niezwykła dbałość o wszelkie potrzeby może zadowolić najbardziej wymagających uczestników szkolenia.”
„LSPŻ pozwoli osobie początkującej w branży suplementów diety zdobyć wiedzę prawną zarówno teoretyczną, jak i praktyczną niezbędną dla działalności. Dostępny jest tutaj całokształt takiej wiedzy prawnej, a jednocześnie każdy przypadek jest szczegółowo omawiany.”
„Mam nadzieję, że będę mogła wziąć udział w kolejnej edycji”
„LSPŻ dzięki wiedzy i doświadczeniu organizatorów to zdecydowanie pozycja bardzo wartościowa na rynku szkoleń z branży spożywczo-farmaceutycznej.”
„Bardzo się cieszę, że mogę uczestniczyć w takim przedsięwzięciu. Już składam zamówienie na kolejną edycję”.
„Bardzo dobre wykłady: konkretne, merytoryczne, aktualne zagadnienia.”
„Różnorodność tematów sprawia, że wykłady są interesujące”
„IGIFC to praktycy z doświadczeniem, dlatego ich szkolenia są bardzo przydatne”
"Zebranie tylu fachowców w jednym miejscu w tym samym czasie z doskonałą wiedzą merytoryczną to jak USA for Africa - We Are The World"
„Różnorodna i wszechstronna tematyka wykładów w zakresie prawa żywnościowego, doskonałe warunki lokalowe i znakomite wyżywienie, przemiła, profesjonalna obsługa na wysokim poziomie, wspaniała atmosfera, urokliwe, kojące otoczenie.”
"Raz, a porządnie - aktualne, ważne zagadnienia z sektora spożywczego. Możliwość przedyskutowania indywidualnych zagadnień z ekspertami."
"Było super :), piękny koncert Patrycji Piekutowskiej."
"Dobrze wydane pieniądze :)"
"X Edycja LSPŻ była fantastyczna merytorycznie, pełna wzruszeń emocji."
"Bardzo przyjemna edycja, wszystkie wykłady ciekawe, panel dyskusyjny jak zwykle na wysokim poziomie."
"Cudowne wydarzenie dla środowiska regulacyjnego dające uczestnikom możliwość wymiany doświadczeń i pogłębiania wiedzy oraz wzajemnego inspirowania się i przedstawiania własnych interpretacji przepisów między przedsiębiorcami sektora spożywczego i przedstawicielami instytucji kontrolujących."
"Dziękujemy za możliwość uczestnictwa w XIII Letniej Szkole Prawa Żywnościowego. Bardzo miło było spotkać się z Państwem i zgłębić tajniki wiedzy w bardzo miłym towarzystwie."
„Nieoceniona wartość merytoryczna dla osób które na co dzień zajmują się prawem żywnościowym, ponadto ogólna wiedza o tej dziedzinie w szczególności o krajowych i europejskich instytucjach którą stosują prawo żywnościowe, jak również o samym tworzeniu przepisów. Bardzo przydatny kontakt z pozostałymi Uczestnikami – wymiana doświadczeń i spostrzeżeń zarówno w trakcie zajęć, jak i w czasie wolnym.”
"Pragnę serdecznie podziękować, za możliwość udziału w szkoleniu. Było to bardzo ubogacające doświadczenie, gigantyczny ładunek wiedzy z wielu obszarów. SUPER.
Brawo za dobór merytorycznie przygotowanych wykładowców.
Podziękowanie za rewelacyjną dawkę kultury w osobie Pani Patrycji. To było wręcz metafizyczne przeżycie."

Zgłoszenie

Wysłanie zgłoszenia oznacza
akceptację regulaminu.
Zgłoszenia należy dokonać wypełniając
formularz on-line
Zgłoś udział