Rekomendacje i opinie

Letnia Szkoła Prawa Żywnościowego jest inicjatywą mającą już kilkuletnią tradycję w niezwykle umiejętnym łączeniu litery prawa z jej zastosowaniem w praktyce. Polscy i zagraniczni wykładowcy to wysokiej klasy specjaliści w dziedzinie prawa żywnościowego, którzy nie tylko przedstawiają zagadnienia prawne w zderzeniu z problemami, wynikającymi z wdrażania prawa, ale również dyskutują je z uczestnikami. Ten interaktywny profil jest wizytówką Szkoły i świadczy o jej unikatowym w Polsce charakterze. Polecam Letnią Szkołę Prawa Żywnościowego jako znakomicie zorganizowane przedsięwzięcie, rozwijające wiedzę i praktykę prawa żywnościowego.
Prof. Małgorzata Korzycka
Letnia Szkoła Prawa Żywnościowego jest bardzo dobrą okazją do poszerzenia swojej wiedzy z zakresu prawa żywnościowego. Szczególnie cenne jest to, że prelegentami są przede wszystkim osoby w praktyce stosujące przepisy prawa żywnościowego, prezentujące różne punkty widzenia, bowiem pośród prelegentów są przedstawiciele organów urzędowej kontroli żywności, osoby zajmujące się doradztwem podmiotom prywatnym działającym na rynku spożywczym oraz przedstawiciele nauki. Daje to możliwość nie tylko zapoznania się ze stanowiskami prezentowanymi przez różnych podmioty, ale poprzez aktywne uczestnictwo i wzajemną wymianę opinii i stanowisk, możliwe wzajemne zrozumienie się a nierzadko znalezienie konkretnych rozwiązań.
Letnią Szkołę Prawa Żywnościowego, uważam za cenną inicjatywę godną polecenia.
dr hab. Paweł Wojciechowski

Opinie Uczestników

„LSPŻ to szkolenie dla każdego kto chce poszerzać, uzupełniać i utrwalać wiedzę dotyczącą środków spożywczych. LSPŻ to ciekawi prelegenci (eksperci, pracownicy inspekcji i nadzoru), interesujące wykłady i szkolenia.”
„Nieoceniona wartość merytoryczna dla osób które na co dzień zajmują się prawem żywnościowym, ponadto ogólna wiedza o tej dziedzinie w szczególności o krajowych i europejskich instytucjach którą stosują prawo żywnościowe, jak również o samym tworzeniu przepisów. Bardzo przydatny kontakt z pozostałymi Uczestnikami – wymiana doświadczeń i spostrzeżeń zarówno w trakcie zajęć, jak i w czasie wolnym.”
„Rok prawa żywnościowego w tydzień.”
„Skondensowana wiedza przekazywana w krótkim czasie, wszechstronność wykładów, bardzo miła atmosfera, mili prowadzący, świetna lokalizacja.”
„Bardzo udane przedsięwzięcie dla osób zainteresowanych jakością żywności zarówno pod kątem technologicznym, jak i aspektem prawnym.”
„Profesjonalizm i niezwykła dbałość o wszelkie potrzeby może zadowolić najbardziej wymagających uczestników szkolenia.”
„LSPŻ pozwoli osobie początkującej w branży suplementów diety zdobyć wiedzę prawną zarówno teoretyczną, jak i praktyczną niezbędną dla działalności. Dostępny jest tutaj całokształt takiej wiedzy prawnej, a jednocześnie każdy przypadek jest szczegółowo omawiany.”
„Mam nadzieję, że będę mogła wziąć udział w kolejnej edycji”
„Bardzo się cieszę, że mogę uczestniczyć w takim przedsięwzięciu. Już składam zamówienie na kolejną edycję”.
„Bardzo dobre wykłady: konkretne, merytoryczne, aktualne zagadnienia.”
„Świetny pomysł, proszę kontynuować! Możliwość poznania zarówno doradców z IGIFC jak i reprezentantów innych firm; możliwość wymiany doświadczeń”,
„LSPŻ dzięki wiedzy i doświadczeniu organizatorów to zdecydowanie pozycja bardzo wartościowa na rynku szkoleń z branży spożywczo-farmaceutycznej.”
„Różnorodność tematów sprawia, że wykłady są interesujące”
„IGIFC to praktycy z doświadczeniem, dlatego ich szkolenia są bardzo przydatne”
„Różnorodna i wszechstronna tematyka wykładów w zakresie prawa żywnościowego, doskonałe warunki lokalowe i znakomite wyżywienie, przemiła, profesjonalna obsługa na wysokim poziomie, wspaniała atmosfera, urokliwe, kojące otoczenie.”

Zgłoszenie

Wysłanie zgłoszenia oznacza
akceptację regulaminu.
Zgłoszenia należy dokonać wypełniając
formularz on-line
Zgłoś udział