Informacje organizacyjne
Organizator: IGI FOOD Consulting Sp. z o.o.
Data: 8-9-10 czerwca 2021 r.
Miejsce: Pałac Zdunowo, k. Warszawy
www.palaczdunowo.pl
Koszt uczestnictwa:
4660 PLN + VAT
(udział w warsztatach, materiały szkoleniowe, przerwy kawowe, 3 obiady, kolacja 9 czerwca września)
Miejsca z noclegiem 6060 PLN + VAT
z noclegiem** (udział w warsztatach, materiały szkoleniowe, przerwy kawowe, 3 obiady, kolacje 8 i 9 czerwca)
** nocleg w pokojach jedno lub dwuosobowych
– szczegóły należy ustalić z Koordynatorem X LSPŻ
Rabaty:
20%
zgłoszenie i wpłata do 16.03.2021
50%
dla przedstawicieli inspekcji
zgłoszenie i wpłata do 16.03.2021
KONTAKT i pytania:
Koordynator X LSPŻ
Ewelina Grzegorzewicz
biuro@igifc.pl
+48 503 004 616
Kontakt mailowy z IGIFC:
igifc@igifc.pl
Zgłoś udział